Ladies with bow ties

signaturebymm_butterflybowtie_3

Nu stim cum sunteti voi, dar noi adoram outfiturile care au o nota de masculinitate. Ni se par chic, pline de farmec si stim ca atrag toate privirile domnilor :-D. Noi recomandam astfel de tinute in zilele cand simtiti ca aveti nevoie de mai multa incredere, dar pot fi purtate cu siguranta intr-o zi la birou sau la o intalnire de afaceri.

Ne-am construit outfiturile de la un element-cheie, papionul. Considerat declaratia de independenta a barbatilor, papionul purtat de o femeie poate fi o declaratie de curaj, nu? 🙂 Cum ne-am dorit ca tinutele sa nu fie unele clasice, am optat pentru papioanele din sticla Butterfly Bow Tie, care sunt unice in lume. Pe cat de inedite si sofisticate, pe atat de elegante sunt aceste accesorii. Datorita faptului ca sunt realizate din sticla si umplute cu diferite tipuri de continut (de la lichid colorat la margele si cristale Swarovski), aceste papioane sunt un magnet de atras priviri (dar si de invidie din partea domnilor :-D), credeti-ne pe cuvant!

Va dorim o saptamana care sa treaca repede si frumos! 🙂

signaturebymm_butterflybowtie_5

signaturebymm_butterflybowtie_2signaturebymm_butterflybowtie_7signaturebymm_butterflybowtie_6  signaturebymm_butterflybowtie_8 signaturebymm_butterflybowtie_15 signaturebymm_butterflybowtie_11 signaturebymm_butterflybowtie_14 signaturebymm_butterflybowtie_10 signaturebymm_butterflybowtie_16 signaturebymm_butterflybowtie_17 signaturebymm_butterflybowtie_13 signaturebymm_butterflybowtie_12 signaturebymm_butterflybowtie_9 signaturebymm_butterflybowtie_4signaturebymm_butterflybowtie

Ce purtam

Corina

Camasa Zara

Pantaloni H&M

Pantofi stiletto Deichmann

Clutch Zara

Papion din sticla Butterfly Bow Tie

Madalina

Camasa Koton

Pantaloni cu buline Atmosphere

Pantofi Zara

Clutch cu buline Doca

Papion din sticla Butterfly Bow Tie

Inel Six

Cu drag,

Signature by M & M

4 gânduri despre „Ladies with bow ties

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s