Intalnire astrala

11091362_888667424510474_2072434492_n

La inceput de primavara Zodiac Café lanseaza primul targ de astrologie, frumusete si dezvoltare personala. Va fi o prima editie in care vom celebra frumusetea, eleganta si bucuria inceputului de primavara, intr-o atmosfera guvernata de astre!

Veti afla mai multe despre consecintele echinoctiului de primavara asupra fiecarui semn zodiacal si despre cum ne poate influenta actiunile in urmatoarea perioada. Toate micile „trucuri” vor fi dezvaluite de cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in domeniul feng shui, in cel al dezvoltarii personale sau a celei spirituale.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta sau biroul dupa cerintele feng shui şi vor putea beneficia de astrograme personalizate.

In cadrul evenimentului va fi prezentat si proiectul Astro Beauty, prin participarea tinerilor designeri care isi vor prezenta noile creatii. Va fi un eveniment unic ce se va desfasura intr-o noua locatie, Boheme Cafe Bistro, unde intraga echipa Zodic Cafe va petrece un weekend de poveste!

Zodiac Café este primul targ de astrologie si frumusete din Bucuresti, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si de dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Noi vom fi la Boheme Cafe Bistro in weekend, in intervalul 11.00-20.00, pentru mai multe povesti. Va asteptam acolo. Intrarea este gratuita.

Cu drag,

Signature by M&M.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s