Top Social Brands Conference 2015 – The place to be!

11203154_10152757502065863_5581884986153270510_n

Ne-am dorit de mult ca acest blog sa existe si pana sa ne hotaram a trecut ceva – daca nu ne vom descurca, daca ne va fi prea greu sa intram in lumea asta, daca nu vom sti sa ne cream un public si daca Signature by M&M nu va ajunge niciodata un brand. Toate aceste potentiale pietre de moara ne-au atarnat de picioare o buna bucata de timp, pana ne-am luat inima in dinti si am zis ca poate niciodata nu vom fi suficient de pregatite in toate micile sau marile aspecte care tin de un blog.

Desi in facultate am tatonat conceptul de social media si Madalina chiar a ajuns sa-l aprofundeze apoi la master, credem ca nu-i niciodata suficient sa stii doar teorie si ca nimic nu-i mai bun decat un sfat venit din partea celor care respira social media in fiecare zi. Iar cand sfaturile acestea iti sunt spuse face to face de cei mai experimentati bloggeri, dar si de oameni de business care construiesc sau dezvolta branduri precum Bitdefender, KFC, Paul, Pizza Hut, Ikea sau Samsung si sa captezi cat mai multe informatii posibile.

Suntem constiente ca nu stim tot despre social media, o, doamne, chiar inca avem multe de invatat si de testat cu Signature by M&M. De aceea, suntem super fericite ca am fost acceptate sa participam la Top Social Brands Conference 2015 ca bloggeri.

Evenimentul va avea loc vineri, 15 mai, de la 10.00, la hotel Howard Johnson din Bucuresti. Participarea este gratuita pentru bloggeri, iar costul pentru companii este de 75 de euro plus TVA. Inca mai aveti timp sa va inscrieti. Ar fi pacat sa ratati sansa de a invata mai multe despre social media si despre promovarea cu ajutorul acestui instrument, indiferent ca aveti acum un blog sau propria companie sau ca intentionati sa faceti pasul spre unul dintre cele doua drumuri in viitor.

Noi vom fi acolo si speram sa va vedem in numar cat mai mare! Daca nu, abia asteptam sa va povestim cum a fost. 🙂

Cu drag,

Signature by M&M.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s