About

 

 

signature_by_mm_about

 

Bună,

Noi suntem Signature by M & M, cu alte cuvinte, două fete simple, dar cu visuri mărețe, Corina și Mădălina. Ne-am întâlnit pentru prima dată în urmă cu patru ani, era prima zi de facultate și nici una nu ar putea spune că a fost “dragoste la prima vedere”. Cumva, credem că prietenia noastră a crescut încet, dar frumos, cam cum se întâmplă cu relațiile cele mai sănătoase. Am descoperit treptat că avem multe în comun, iar pasiunea pentru fashion avea să ne aducă aici, spre un proiect pe care l-am visat de mult și care sperăm să vă inspire.

Ne place să credem că moda se învață, dar că stilul nu se traduce în tendințe, culori, forme sau valoarea în care se cântăresc acestea, ci în puterea fiecăruia de a lăsa în urmă o amprentă, propria semnătură, chiar și la mult timp după ce am mers mai departe. Noi spunem că ne-am creat un stil, că am învățat să ne “iscălim” fin cu fiecare ținută încercată. Nu am terminat, nu ne-am maturizat, dar vrem să creștem împreună cu voi. Vrem să vă arătăm ce înseamnă pentru noi frumosul și cât de mult ne place tot ceea ce facem.

Sperăm să vă fim surse de inspirație!

Cu drag,

Signature by M & M

 

 

 

 

4 gânduri despre „About

    • Iti multumim frumos pentru aprecieri! Si blogul tau este foarte frumos, iti dorim sa fie plin de inspiratie si sa iti aduca multe bucurii!
      Cu drag vom accepta provocarea, iti multumim frumos!
      Weekend minunat sa ai! :-*

Lasă un comentariu